Madelon Vos

Wie is Madelon Vos?

Madelon Vos is een crypto expert, analist, columnist en trader.

Madalon_Vos_info

Madelon ‘Miss Bitcoin’ Vos

Madelon Vos is een van de bekendste experts op het gebied van cryptocurrencies in Nederland. Ze heeft verschillende ‘rollen’ in de crypto wereld. Madelon heeft de bijnaam ‘miss Bitcoin’ en is naast trader ook youtuber, columnist, technisch analist en BTC-analist en trader. De grootste media kanalen van Nederland maken graag gebruik van haar expertise. Madelon Vos is gezien bij onder andere het Financieel Dagblad (FD) en de Telegraaf. Naast haar online optreden als crypto-expert is ze ook vaak te gast op RTLZ. Madelon is eigenlijk onafscheidelijk  verbonden met alles op het gebied van crypto. Ze schrijft en verteld graag over de laatste crypto updates in haar video’s en blogs en op social media krijgen de volgers van Madelon ook constante updates te zien.

Meer weten? Ontdek meer over Madelon Vos op haar eigen website ▷

Madelon Vos is ook te vinden op Youtube

Madelon Vos is ook zeker niet meer weg te denken op het YouTube platform. Op het moment van schrijven van dit artikel heeft ze ruim 91.000 abonnees op haar kanaal en heeft ze 253 video’s geüpload. Op YouTube heeft ze het voornamelijk over ‘macro-economie’, investeringen, technische analyses en uiteraard Bitcoin (BTC). Haar missie (aldus haar statement op YouTube) is om Nederland financieel slimmer te maken! Naast haar grote Nederlandse YouTube kanaal heeft ze sinds vorig jaar ook een Engelstalige kanaal opgezet waar ze op dit moment ruim 5K abonnees op heeft. Kortom: op het YouTube kanaal van Madelon Vos vindt je boordevol informatie, tips en uitleg over crypto, beleggen en andere financiële zaken.

Is Madelon Vos actief op Instagram?

Waar je Madelon Vos ook geregeld updates ziet geven over crypto? Dan moet je zeker Madelon gaan volgen op Instagram. Ze post namelijk geregeld updates, tips en stories over de cryptowereld. Wie is tegenwoordig niet actief op het platform? Op dit moment heeft ze bijna 78.000 volgers op haar Instagram account en wij verwachten dat dit nog wel gaat stijgen de komende periode. Iedere crypto belegger is namelijk altijd opzoek naar nieuwe mogelijkheden en die kun je vinden bij Madelon Vos.

Cursussen Madelon Vos (Crypto en beleggen)

Madelon heeft het maar druk! Doordat ze een van de grootste Nederlandse crypto experts is heeft ze hier ook een aantal Cursussen uitgebracht. Zo biedt ze de Gratis Crypto en Trading Acadamy aan en heeft ze het grootste online community van Nederland over investeren, crypto, aandelen op dit moment. De community draagt de naam ‘MoneyTalks’ en heeft op dit moment ruim 2000 actieve leden. Nieuwsgierig naar het community? Er is tijdelijk een actie waarbij  je een 14 dagen lidmaatschap voor 1 cent! Claim je korting en join the club.