Hoewel de prijs van Shiba Inu (SHIB) misschien niet dezelfde opwaartse beweging doormaakt als bitcoin (BTC), zijn er belangrijke ontwikkelingen gaande binnen het Shiba Inu ecosysteem. Een van die ontwikkelingen is de toenemende activiteit van de grote spelers in het ecosysteem. Het transactievolume op Shibarium, een laag-2 netwerk dat in augustus werd gelanceerd, is opvallend gestegen.

Deze toename in activiteit kan opwindende kansen bieden voor degenen die geïnteresseerd zijn in de ondermaats presterende aandelenkoers van SHIB. Om hiervan te profiteren biedt de Nederlandse cryptomakelaar Anycoin Direct momenteel een promotie aan voor nieuwe gebruikers. Als je je aanmeldt en je eerste order plaatst, krijg je 2.000.000 SHIB gratis op je rekening gestort.

De activiteit van Shiba Inu wales, de invloedrijke spelers in het ecosysteem, is de afgelopen dagen aanzienlijk toegenomen. Volgens gegevens van IntoTheBlock is er op 20 oktober een opmerkelijke toename van 987 procent geweest in het transactievolume voor transacties van meer dan $100.000. Dit volume bedraagt 10,23 biljoen SHIB, gelijk aan $70,73 miljoen. De toename in transactievolume suggereert een verhoogde koop- of verkoopactiviteit door de wales. Met name een transactie ter waarde van ongeveer $31,5 miljoen droeg bij aan deze toename, omdat deze werd verstuurd van een onbekende portemonnee naar een andere onbekende portemonnee. De redenen achter de massale verplaatsing van tokens door de wales blijven onduidelijk.

Meer transacties

Shibarium, het platform dat Shiba Inu’s ambities in de metaverse en gaming sector wil vervullen, heeft ook een aanzienlijke piek in het transactievolume meegemaakt. Afgelopen maandag werden er 33.040 transacties geregistreerd, een duizelingwekkende toename van 202 procent ten opzichte van de dag ervoor. Deze stijging kan worden toegeschreven aan de recente lancering van Sharbi Token (SHARBI) op Marswap, een gedecentraliseerde exchange (DEX) op Shibarium. Het totale aantal transacties op de schaaloplossing heeft nu de 3,5 miljoen overschreden, met meer dan 1,25 miljoen adressen die interactie hebben met het netwerk en 1,18 miljoen transactieblokken produceren. Ondanks deze ontwikkelingen is de aandelenkoers van SHIB de afgelopen week onveranderd gebleven, met zwakkere prestaties in vergelijking met andere digitale activa.

Anycoin Direct herkent deze kans en nodigt de lezers van Crypto Insiders uit om deze te grijpen. Ze bieden een opmerkelijk welkomstcadeau van 2 miljoen SHIB. Door je aan te melden en een bestelling te plaatsen, kun je binnen slechts één werkdag een aanzienlijke hoeveelheid SHIB tokens verwachten.